CENTRET

Centret i Blågårdsgade er fundamentet i Diversity Works. Det er rammen om mangfoldige fællesskaber, der styrker lighed, muligheder og medborgerskab for minoritetsetniske børn, unge og voksne.

Her er sociale fællesskaber, læringsfællesskaber og aktiviteter som lektie- og netværkscafeer, madklub, sundhedstjek, yoga, computerkurser og mentorskaber. Desuden er det i Centret, at vi tilbyder en-til-en socialrådgivning, juridisk rådgivning og økonomisk rådgivning.

MANGFOLDIGE FÆLLESSKABER

At være del af et fællesskab skaber stabilitet, livskvalitet og mod til at udløse sit personlige potentiale.
Diversity Works tilbyder mangfoldige fællesskaber gennem en stor buket af aktiviteter.

Alle, der kommer i Diversity Works, har truffet et aktivt og frivilligt valg om at ændre noget i sit liv:
At komme ud af hjemmet og møde nye mennesker, at bryde isolationen, at blive sundere, bedre til at læse og skrive, at gennemføre en uddannelse, komme ud på arbejdsmarkedet og få en bedre økonomi, og at blive aktive medborgere i det danske samfund.

Diversity Works støtter den personlige handlekraft, der skaber positive sociale forandringer for den enkelte – og for samfundet.

INDFØDSRET

I Diversity Works mener vi, at denne forskelsbehandling skal stoppe. Vi vil, at vejen til statsborgerskab skal være overskuelig for alle unge, der født og opvokset i Danmark. Derfor tilbyder vi rådgivning om statsborgerskab til både voksne og unge, og to gange om året inviterer vi til 10 ugers indfødsretskurser, der gennemgår alle de temaer, som indfødsretsprøven består af.

Ønsker du mere information om vores indfødsretskurser ring på 35 39 69 85 eller skriv en mail på info@diversityworks.dk. 

SYSTUE

Diversity Works systue er travl og velbesøgt, og hver dag kommer der kvinder for både at reparere tøj, så det kan holde længere, men også sy nyt tøj til dem selv eller deres børn.

Systuen er et kreativt fællesskab, der danner ramme for netværk og relationer mellem mennesker, som måske ellers ikke ville have mødt hinanden, og derfor er systuen også afgørende for hele den sammenhørighed, vi oplever i Diversity Works.

JOBSØGNING

MADKLUB

Det handler om fællesskab, øget trivsel og om at tage ejerskab til hverdagene i Centret. Og det gør de i den grad i Diversity Works Madklub, der bør have intet mindre end 5 stjerner for at levere på alle parametre.

Der er Madklub hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag, og for hver dag samles 4-5 kvinder i dagens Madklub og tilbereder mad og serverer det for alle andre, der er i Centret kl. 12.


Madklubs-forløbene strækker sig over 20 uger, og afsluttes med, at vi der bliver hold fællesmiddage rundt om i kvindernes lokalmiljøer.


For mere information om vores Madklubber kontakt Sara Stevens på ss@diversityworks.dk

YOGA

Hver tirsdag kl.10.30 rydder vi gulvet og hiver yogamåtterne frem. Det er yoga på alle niveauer, og vores dygtige frivillige undervisere sikrer, at alle kan være med, hvad enten du har dyrket yoga i mange år, om du nybegynder, er i topform eller aldrig har dyrket motion før. Det vigtigste er fællesskabet og at vi har det sjovt. 

UNGECAFé

FAMILIECAFÉ

ComputerKURSUS

KOLLEKTIVRÅDGIVNING

Udover en-til-en rådgivning, kan du også deltage i vores kollektive rådgivning, hvor vi tager diverse akutelle emner op, oplyser og rådgiver om forskellige lovområder, rettigheder i forhold til fx job, økonomi, boligforhold, statsborgerskab og sundhed. Som bruger af CENTRET kan du også selv være med til at sætte emner på dagsorden og foreslå temaer, som vi skal tage op sammen.

Der kollektiv rådgivning hver tirsdag mellem 13.30-14.30.

FERIEAKTIVITETER

SOCIALRÅDGIVNING

I Diversity Works tilbyder vi en-til-en socialrådgivning, juridisk rådgivning og økonomisk rådgivning både med og uden tidsbestilling. Vores rådgivere er socialrådgivere, jurister og økonomikyndige, der inddrager hindanden og sikrer, at du får svar på dine spørgsmål eller bliver hjulpet videre til den rette instans. 

Derudover tilbyder vi tirsdag kollektiv rådgivning, der består af oplæg om et relevant tema og hvor der plads til diskussion og spørgsmål. Den kollektive rådgivning ligger hver tirsdag mellem kl.13.30-14.30.

For mere information og for tidsbestilling af rådgiverne ring på 35 39 69 85 eller skriv en mail på info@diversityworks.dk

SUNDHEDSTJEK

To gange om ugen tilbyder Diversity Works gratis og anonyme sundhedstjek. Sundhedstjekket varetages af CENTRETs sygeplejerske og et korps af sundhedsfaglige frivillige. Et sundhedstjek varer ca. en halv time og det er dine problemstillinger, der er centrum for samtalen. Du kan få målt til blodtryk, BMI og hofte/talje-ratio samt få taget blodprøve og analyseret dit hæmoglobin, glukose og kolesterol niveau. 

Ved sundhedstjek kan du desuden få hjælp til at forstå journaler og fx blodprøveresultater via sundhed.dk

Sundhedstjek:

Onsdag kl.13-15 og torsdag kl.17-19. Ring på 35 39 69 85 for tidsbestilling.

For hele familien

På en almindelig uge har vi flere aktiviteter for børn, unge og for hele familien. Derfor har vi også mange familier der kommer her og bruger de forskellige tilbud.

Én familie, der gør brug af Diversity Works forskellige tilbud er Zeinab og hendes tre sønner Yosef, Amir og Ali.

BLIV FRIVILLIG


Vil du være en del af vores stærke, dedikerede korps af fantastiske frivillige?