ARKIV 2022

DECEMBER 2022

JUBILÆUMSSKRIFT

Diversity Works’ 40 års jubilæumsskrift med interviews og portrætter af kvinder, der fortæller, hvilken betydning Diversity Works har haft i deres liv.

DECEMBER 2022

PRESSEMEDDELELSE

Jubilæum: 40 års kamp for mangfoldighed, fællesskaber og lige rettigheder.

DECEMBER 2022

DEBATINDLÆG: Hvordan får vi alle med i fællesskabet?

Det har direktør Mirka Mozer et bud på i dagens Information:
»Når vi splitter mennesker op i indsatser og aktiviteter, river vi samtidig op i fællesskaberne og muligheden for, at det enkelte menneske føler sig inkluderet og får mulighed for at bidrage. Opdelingen bidrager til at pacificere og klientgøre mennesket som én, der kun kan modtage ydelser.«

Jubilæum: 40 års kamp for mangfoldighed, fællesskaber og lige rettigheder.

OKTOBER 2022

diversity works og urimeligheder omkring statsborgerskab for børn og unge født og opvokset i danmark i den franske verdenspresse

I oktober blev Darien, Amal og Rahma fra Diversity Works’ UngeNetværk interviewet til Le Monde. Tak til journalist Anne-Francoise Hivert for at sætte fokus på Danmarks skøre regler om statsborgerskab.
OKTOBER 2022

"Jeg har det som om, man har sat en lynlås for min mund og sagt: Hold din kæft"

I dag havde vi besøg af TV2 Lorry til et interview med Amal, Rahma og Darien fra vores ungenetværk, som alle er født og opvokset i Danmark, men som på grund af deres forældres baggrund ikke har statsborgerskab, og som derfor ikke kan stemme til folketingsvalget.
juni 2022

kAN FÆLLESSKABER GØRE EN FORSKEL FOR VORES SUNDHED?

Det var temaet for Diversity’ Works konference, og på tværs af foreninger, forskere og evalueringseksperter fik vi i den grad slået fast, at det er præcis det, fællesskaberne kan.
MAJ 2022

EID fest i centret

I maj fejrede vi Eid i centret med mad, henna og dans. 

MARTS 2022

STATSBORGERSKAB

Ny undersøgelser viser, at der er positiv sammenhæng mellem statsborgerskab og opnåelse af fx både job og uddannelse.

“Det gælder for os alle, at når vi føler os inkluderet og velkomne, så investerer vi endnu mere i fællesskaberne” siger Mirka Mozer, direktør i Diversity Works.

BLIV FRIVILLIG


Vil du være en del af vores stærke, dedikerede korps af fantastiske frivillige?