Sundhed

Der er markant social ulighed i sundhed i Danmark med massive personlige og samfundsmæssige konsekvenser til følge. En af de meget udsatte grupper er minoritetsetniske danskere. Især barrierer som sprog, viden om eget helbred samt forståelse af det danske sundhedssystem står i vejen for lige mulighed for forebyggelse og behandling.

Gennem særligt målrettede sundhedsindsatser støtter Diversity Works minoritetsetniske kvinder, unge og børn med at omsætte gængse sundhedsråd til en ofte udfordret hverdag.

MAD, MOTION OG VIDEN

Alle borgere i Danmark har ret til samme viden og behandling. Men virkeligheden er ofte en helt anden. Og har du brug for ekstra støtte til at forstå, hvad lægen egentlig siger, læse din recept eller være en del af et motionsfællesskab, så kom endelig forbi CENTRET i Blågårdsgade. 

PARTNERSKABER FOR SUNDHED

I Diversity Works arbejder vi tæt sammen med minoritetsforeninger landet over i projektet Sunde Fællesskaber. I partnerskab med foreningerne opbygger vi sundhedsviden og -kompetencer for at reducere den markante sociale ulighed i sundhed, der er i Danmark.

BLIV FRIVILLIG

Vil du være en del af vores stærke, dedikerede korps af fantastiske frivillige?