Tilmeld dig indfødsretsforløbet hos Diversity Works

Anna Bjørg t.v., vores tidligere praktikant, sammen med to af kursisterne til sidste efterårs indfødsretsforløb.

Vi er glade for at meddele, at Diversity Works i samarbejde med Støberiet endnu en gang åbner for tilmelding til vores indfødsretsforløb.

Indfødsretsforløbet er tiltænkt dem, der ønsker at bestå indfødsretsprøven, og som søger hjælp og støtte til forberedelse og tilmelding. Forløbet er gratis, og du kan deltage uanset dit niveau i læsning og skrivning.

I det 12-uger lange forløb, der skræddersys efter dine og de andre deltagers behov, forsøger vi på bedste vis at gøre det nemmere for dig at opnå statsborgerskab – en proces, der for mange normalvis er lang, dyr og besværlig.

I forløbet rådgiver vores socialrådgiver om regler og krav, og vores to praktikanter går i dybden med det fagstof, der ligger til grund for selve prøven og dens mange spørgsmål.

Forløbet strækker sig over 12 kursusdage i perioden d. 28. august t.o.m. 20. november (ingen kursusdag i uge 42). Det er hver onsdag fra kl. 17-19.

Kursusdagene afholdes i Støberiet på følgende adresse: Korsgade 30, 2200 København N.

Tilmelding til efteråret

Skal du til at søge statsborgerskab? Eller kender du nogen, der skal til det?

Så tøv endelig ikke med at kontakte Sofie Kold Theede på mail: st@diversityworks.dk

Frist for tilmelding er 13. august, hvorefter vi fordeler pladserne og melder tilbage.

OBS
Ved tilmelding skal du skrive dit fulde navn samt telefonnummer.

Tidligere deltager mener

“Jeg er ordblind og derfor har det været meget svært selv at læse om Danmarks historie og alle de forskellige emner. I år kunne jeg spørge både underviseren og de andre på holdet. Og det var lige det, der skulle til. Jeg kunne alle de aktuelle spørgsmål både om filmen Druk og om, at prins Christian er blevet konfirmeret.”

– Nadifo, deltager ved indfødsretsforløbet 2021